Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Αγροτοδικείο στην Καρδίτσα: Σέρνουν σε δίκη τον αγωνιστή αγρότη Κώστα Τζέλλα – Συμπαράσταση από αγρότες, σωματεία και φορείς

Σε δίκη σέρνουν σήμερα τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, Κώστα Τζέλλα, για τη συμμετοχή του στις αγροτικές..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Σε δίκη σέρνουν σήμερα τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, Κώστα Τζέλλα, για τη συμμετοχή του στις αγροτικές κινητοποιήσεις τον Φλεβάρη του 2025, με την κατηγορία της «κατάληψης οδοστρώματος από κοινού και κατ’ εξακολούθηση»!

Στο πλευρό του συνδικαλιστή αγρότη από νωρίς, έξω από τα δικαστήρια Καρδίτσας, βρίσκονται οι συνάδελφοι του αγρότες που δίνουν …«από κοινού και κατ’ εξακολούθηση» τον αγώνα της επιβίωσης αυτές τις μέρες, σε ένα συγκλονιστικό από συμμετοχή και μαζικότητα μπλόκο στον Ε65. Οι αγρότες, παρά τη βροχή, βρέθηκαν στο σημείο από νωρίς, παρατάσσοντας αγροτικά μηχανήματα στο δρόμο έξω από τα δικαστήρια.

Δίπλα στον αγωνιστή αγρότη που διώκεται, είναι σωματεία και φορείς του Νομού Καρδίτσας, απαιτώντας να μην απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Σημειώνεται ότι στις 26 Μάρτη 2026 αναμένεται νέο αγροτοδικείο σε βάρος του Κώστα Τζέλλα, προέδρου της ΕΟΑΣΚ και του Γιάννη Τσιούτρα, γενικού γραμματέα της ΕΟΑΣΚ για αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σχετικά θέματα

Post
Filter