Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Oι δολοφόνοι του ισραηλινού κράτους συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο: 24.285 νεκροί Παλαιστίνιοι από τους ασταμάτητους βομβαρδισμούς

Σφοδρές συνεχίζονται και σήμερα, για 103η μέρα, οι δολοφονικές ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους..

Σφοδρές συνεχίζονται και σήμερα, για 103η μέρα, οι δολοφονικές ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς Παλαιστινίων και συσσωρεύοντας ακόμα περισσότερο μπαρούτι για παραπέρα κλιμάκωση και γενίκευση του πολέμου στην περιοχή.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa, που επικαλείται τοπικές και ιατρικές πηγές, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής διέπραξαν δεκαέξι επιθέσεις κατά τις τελευταίες 24 ώρες στη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας 163 ανθρώπους και 350 τραυματίες. Το Wafa ανέφερε ότι πολλά πτώματα εξακολουθούν να αγνοούνται κάτω από τα ερείπια και στους δρόμους και τα πληρώματα ασθενοφόρων και πολιτικής άμυνας δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά.

Οι βομβαρδισμοί, που πραγματοποίησε το κράτος-δολοφόνος όλη τη νύχτα, συνεχίστηκαν και τις πρωινές ώρες, στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, σπίτια στην Χαν Γιουνίς, στη νότια Γάζα. 

 

 

Δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν μετά από τις συνεχιζόμενες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές με στόχο την περιοχή Αλ Ταβάμ και την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν στην Μπέιτ Λαχία, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Με βάση τον μέχρι τώρα απολογισμό, η συνεχιζόμενη ισραηλινή επίθεση στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου έχει οδηγήσει σε τουλάχιστον 24.285 νεκρούς, περισσότερο από το 70% των οποίων είναι γυναίκες και παιδιά και 61.154 τραυματίες.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το μακελειό και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, με τους νεκρούς σήμερα από τις ισραηλινές επιδρομές να φτάνουν ήδη τους επτά.

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε ισραηλινή επίθεση με drone που είχε στόχο τη συνοικία Αλ Ταμάμ στον καταυλισμό Τουλκάρεμ.

Άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα σε επίθεση ισραηλινών μη επανδρωμένων αεροσκαφών με στόχο όχημα κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό Μπαλάτα, ανατολικά της Ναμπλούς, σύμφωνα με τοπικές πηγές και πηγές ασφαλείας. Aπό 902.gr 

Σχετικά θέματα

Απόψεις