Γ. Ρωμανιάς: «Δεν μπορώ να δώσω στον ανάπηρο σύνταξη… 68 ευρώ. Παραιτούμαι!»

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 19 Ιουλίου 2015

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας θα υποβάλει τη Δευτέρα ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Όπως δήλωσε στο Mega, για την απόφασή του αυτή ενημέρωσε στη διάρκεια άτυπης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με τη νέα ηγεσία, τους Γ.Κατρούγκαλο και Π.Χαϊκάλη, παρουσία του Δ.Στρατούλη.

«Τους εξήγησα ότι για λόγους συνέπειας με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να μείνω στο υπουργείο. Εγώ πήγα στο υπουργείο για να εφαρμόσω κάποιες αρχές. Δεν μπορώ να κάνω τα αντίθετα. Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να μείνω στο υπουργείο. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή που έλεγα κάποια πράγματα, να εφαρμόζω και να κάνω τα αντίθετα. Είναι η έσχατη ταπείνωση για μένα να κάνω κάτι τέτοιο. Τους εξήγησα λοιπόν ότι αύριο το πρωί που θα έρθουν, 11 είναι η τελετή, λίγο πριν εγώ θα υποβάλω εγγράφως την παραίτησή μου και θα παρακαλώ να γίνει αποδεκτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ρωμανιάς υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει το νόμο για το συνταξιοδοτικό, για τον οποίο, όπως υποστήριξε, αγνοήθηκε πλήρως το υπουργείο, σημειώνοντας:

«Δεν είναι δυνατόν εγώ να δώσω σύνταξη 87 ευρώ στον ανάπηρο. Γιατί αυτό νομοθετήθηκε.»

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

2 Σχόλια - "Γ. Ρωμανιάς: «Δεν μπορώ να δώσω στον ανάπηρο σύνταξη… 68 ευρώ. Παραιτούμαι!»"

  1. Ο/Η dimitrios λέει:

    το συνοθυλευμα συριζα-tv περσονες,γραφικοι.απολιτικοι-.αναμενομενο το αποτελεσμα.δεν σκυβουμε.αγωνας στους χωρους δουλειας.

  2. Ο/Η esse λέει:

    UNations say its unhuman these laws

Άποστολή άρθρου μέσο Email