Γιώργος Παπανδρέου: θρασύς, ψεύτης και ανίκανος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ Πολιτική • 3 Ιανουαρίου 2015

Κάποιες φορές, το θράσος σε αφήνει άφωνο και το ψέμα είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να πιστέψεις πως το ακούς. Αυτή, τη βασική αρχή της γκεμπελικής προπαγάνδας φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ο οποίος επανεμφανίστηκε για να (ξανά)σώσει τον τόπο, ιδρύοντας μάλιστα το δικό του κομματικό μαγαζάκι, μια που αυτό που του άφησε κληρονομιά ο πατέρας του (ΠΑΣΟΚ) το κατέστρεψε  ολοσχερώς…

Εμφανίστηκε, λοιπόν ο ΓΑΠ με το κόμμα του για να σερβίρει από τις πρώτες δύο παραγράφους το χοντρό ψέμα: τη δέσμευσή του, δηλαδή, να αγωνιστεί για την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας. Απολαύστε τους θρασείς ψεύτες:

«Το 1974, μετά την εθνική τραγωδία της Κύπρου και την κατάρρευση της δικτατορίας, λαϊκή απαίτηση έγινε η απελευθέρωση της Ελλάδας. Όραμα του λαού μας, να απεξαρτηθούμε από τη «ρίζα της συμφοράς»: την εξάρτησή μας από ξένες δυνάμεις που ήθελαν κυβερνήσεις πιόνια, δημοκρατίες ελεγχόμενες και λαούς υποταγμένους. Η απεξάρτησή μας αποτελούσε όρο και ελάχιστη προϋπόθεση για να εδραιωθεί η λαϊκή κυριαρχία αλλά και να πραγματοποιηθεί η κοινωνική δικαιοσύνη. Σήμερα, το 2015, o κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει. Απαίτηση των Ελλήνων πολιτών, είναι η απελευθέρωσή μας από μια νέα εξάρτηση, που έχει τη ρίζα της στην αιχμαλωσία των δημοκρατικών μας θεσμών. Αιχμαλωσία από μηχανισμούς ενός οικονομικού, πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου, που υπηρετείται από ένα πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης».

Προφανώς ο ΓΑΠ απευθύνεται σε ανθρώπους με μνήμη αμοιβάδας που έχουν ξεχάσει τι ακριβώς έπραξε ως πρωθυπουργός της χώρας, πως την οδήγησε στην εποπτεία του ΔΝΤ και στη μέγγενη των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.

Δυστυχώς για τον ΓΑΠ οι εποχές έχουν αλλάξει και τα πεπραγμένα αποτυπώνονται ψηφιακά και μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή και να διακινηθούν άμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπους—αποκαλύπτοντας το  θρασύ ψεύτη και ανίκανο θεόγυμνο πριγκιπόπουλο…

 

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

2 Σχόλια - "Γιώργος Παπανδρέου: θρασύς, ψεύτης και ανίκανος"

 1. Ο/Η sakis nehoritis λέει:

  Δηλαδή η δημιουργία του μηχανισμού στήριξης ήταν στάχτη στα μάτια μας.
  Και γιατί δεν πήρε χρήματα από το δντ αλλά από το μηχανισμό στον οποίο η Μαρκέλλα επέβαλε το δντ;
  Και να θέλατε να έχετε κάποια αξιοπιστία, την χάνεται χρησιμοποιώντας βίντεο απ΄το μέγκα και τον ξεφωνημένο Λαζόπουλο.
  Το γεγονός πως σας ήρθε ταμπλάς στο κεφάλι σας δικαιολογεί και τέτοιες λακαμίες.
  Με το μαλακό γιατί ίσως συγκυβερνήσετε με το Γιώργο.
  Φιλάκια.

 2. Αν ήμασταν μια κανονική και σοβαρή χώρα, κατ’ ελάχιστον, θα του είχαμε στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα, του Μax-GAPapandreou, αυτού του ηγεμονίσκου εκ Δυτικής Λιβύης… http://my-pillow-book.blogspot.gr/2014/11/mind-gap.html Το ευχάριστο είναι ότι αυτός ο φαιδρός, μπορεί να κόψει αρκετές ψήφους από το «άλλον» Πα.Σο.Κ. κι ας ελπίσουμε ότι δεν είμαστε τόσο γελοίοι ως λαός, ώστε να μείνουν, εν τέλει, και τα δύο αυτά αποκόμματα, έξω από την επόμενη Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άποστολή άρθρου μέσο Email