Κοινωνία

Στηρίξτε τον «Ημεροδρόμο» – Οικονομική ενίσχυση

Ενισχύστε τον «Ημεροδρόμο». Η οικονομική ενίσχυση μπορεί να γίνει μέσω web banking, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και Paypal.

Αριθμός Λογαριασμού (Alpha Bank):

  • 119002002018575
  • (ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΙΚΕ)
  • ΙΒΑΝ: GR0401401190119002002018575
  • BIC: CRBAGRAA

Αριθμός Λογαριασμού (Εθνική Τράπεζα): 

  • 15000524775
  • (ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΙΚΕ)
  • ΙΒΑΝ: GR1601101500000015000524775
  • BIC: ETHNGRAA

PAYPAL – Πατήστε στο εικονίδιο: 

 PAYPAL

 

Για να λάβετε τη νόμιμη απόδειξη είσπραξης επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

***

Η επιστολή στους αναγνώστες μας

     Ο «Ημεροδρόμος» είναι, πλέον, μια ηλεκτρονική εφημερίδα με υψηλή αναγνωσιμότητα. Μια αναγνωσιμότητα που έχει επιτευχθεί με ανόθευτες τις αρχές που ο «Ημεροδρόμος» διακήρυξε από την πρώτη μέρα της γέννησής του.

    Όμως η υψηλή αναγνωσιμότητα, παρά τα όσα ισχυρίζονται οι θιασώτες της «ελεύθερης οικονομίας», δεν σε συγκαταλέγει αυτόματα (και ειδικά όταν τοποθετείσαι απέναντι στην «ελευθερία της αγοράς» με τον τρόπο που το κάνει ο «Ημεροδρόμος») στην «κατανομή της διαφημιστικής πίτας» όπως διαλαλεί το περίφημο «μάρκετινγκ». Για να συμβεί αυτό πρέπει να χτυπήσεις τις «αρμόδιες» πόρτες του συστήματος και να παράσχεις τα αναγκαία διαπιστευτήρια. Κάτι που ο «Ημεροδρόμος» δεν πρόκειται να  κάνει.

    Ο «Ημεροδρόμος», χωρίς να παραιτείται από την αναζήτηση εσόδων μέσω της διαφήμισης, αποφάσισε να απευθυνθεί στην μεγάλη του δύναμη: Στους χιλιάδες αναγνώστες του. 

    Ζητάμε την ενίσχυση των αναγνωστών μας. Ζητάμε την δική σας ενίσχυση.

    Το μισό, το ένα, τα δύο ευρώ το μήνα από τους αναγνώστες μας είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος ώστε ο «Ημεροδρόμος»:  Αφενός να συνεχίσει να βρίσκεται στον «αέρα» και να αναβαθμίσει την παρουσία του καλύπτοντας τα αναγκαία λειτουργικά έξοδα. Αφετέρου είναι  η μόνη σχέση «εξάρτησης» που μπορούν να αποδεχτούν οι δημοσιογράφοι και συνεργάτες που συγκροτούν το εγχείρημά μας.    

    Ενισχύστε τον «Ημεροδρόμο».

    Η συμβολή του αναγνώστη μας, το 1, τα 2 ευρώ το μήνα, εξασφαλίζουν την ελευθερία και την φωνή του «Ημεροδρόμου». 

(Επισκέψεις: 1.513 φορές, όπου 15 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend