Το Σχόλιο της Ημέρας

Φόρος αγυρτείας και αναισχυντίας…

«H ελληνική πολιτική είναι ένας ατελείωτος διαγωνισμός παπάρας και τιριτόμπας.

Ο καθένας θεωρεί ότι δικαιούται να λέει ό,τι γουστάρει χωρίς καμία υποχρέωση να αποδεικνύει αυτό που λέει. Χωρίς καν να ξέρει για τι μιλάει».

Ξέρετε ποιος τα γράφει αυτά; Μα ο κύριος Γιάννης Πρετεντέρης. Ο οποίος στο χτεσινό άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ζητά να …φορολογηθεί η μπαρούφα!

Και γιατί; Επειδή κάποιοι μίλησαν για «κουμπαρά» που έχουν φτιάξει κάποια ντόπια και ξένα συμφέροντα, προκειμένου να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, γιατί τρέμουν στην ιδέα των πρόωρων εκλογών.

Και επειδή κάποιοι κατηγορούν τις …άγιες κερδοσκοπικές αγορές ότι δεν είναι παρά μια παρέλαση από «φούσκες», «μπλόφες» και «κόλπα»!

Και είναι ο ίδιος άνθρωπος – τον οποίο φρόντισε να υπερασπιστεί από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς – που σε βιβλίο του έχει ομολογήσει πως γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως το χρέος της χώρας δεν ήταν βιώσιμο, αλλά ουδέποτε ανέφεραν το παραμικρό μέσα από τα δελτία ειδήσεων ή τις εκπομπές του καναλιού στο οποίο εργάζεται, για να μη χαλάσουν τη «σούπα» των μνημονίων!

Προφανώς δεν πιστεύει πως μπορεί να φορολογηθεί η αγυρτεία και η αναισχυντία, που με μεγάλο πάθος διακονεί. Κρίμα. Γιατί έχουμε την αίσθηση πως αυτός και οι όμοιοί του είναι από τους ελάχιστους που έχουν το περιθώριο και τη φοροδοτική ικανότητα για να τον πληρώνουν αγόγγυστα και μάλιστα χωρίς ρυθμίσεις και δόσεις…

(Επισκέψεις: 7 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend