Οι υπάλληλοι των Τόμσεν, Κοστέλο και Μαζούχ

Οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι των δανειστών (Τόμσεν, Κοστέλο και Μαζούχ) μιλάνε από χτες στην Αθήνα με τους δικούς τους υπαλλήλους. Τους υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό. Είπαν να περάσουν πριν τις διακοπές του Αυγούστου να δουν πως πάνε τα πράγματα και να υπενθυμίσουν τα συμφωνημένα:

  • Απολύσεις
  • Ξεπούλημα
  • Κτίσιμο πάνω στο κύμα, σε ραχούλες και φαράγγια

Οι  Σαμαράς- Βενιζέλος γνωρίζουν πως για να υπάρχουν θα πρέπει να λειτουργούν  άψογα ως πιστοί υπάλληλοι των υπαλλήλων (Τόμσεν, Κοστέλο και Μαζούχ) του ΔΝΤ της Κομισιόν και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. Με πιο απλά λόγια η κυβέρνηση γνωρίζει ότι μπορεί να υπάρχει μόνο ικανοποιώντας τις εντολές της τρόικας. Δηλαδή να ξεπουλά (ΔΕΗ, ορυχεία, νερά, λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες, δάση, ορυχεία κλπ) και να διαλύει  ότι απέμεινε από τον δημόσιο ιστό.

Απ ότι φαίνεται οι εντολές των υπαλλήλων Τόμσεν, Κοστέλο και Μαζούχ, στους υπαλλήλους τους Σαμαρά και Βενιζέλο επιβάλλεται να προχωρήσουν  με κάθε τρόπο μέσα στο καλοκαίρι. Προφανώς γιατί οι υπάλληλοι Τόμσεν, Κοστέλο και Μαζούχ δεν είναι καθόλου σίγουροι για τη μακροημέρευση  των υπαλλήλων τους Σαμαρά και Βενιζέλου στην κυβέρνηση…

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email