Πολιτιστικό ταξίδι στη Βενεζουέλα

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτισμός • 9 Ιουλίου 2014

 

Για τρεις μέρες, από σήμερα μέχρι την Παρασκευή οι φίλοι της Βενεζουέλας και του κινηματογράφου μπορούν να παρακολουθήσουν το  Φεστιβάλ Patission Cinemart με θέμα “Πολιτισμός και Κοινωνικά Επιτεύγματα”, που οργανώνεται από την Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν, στην οδό Κοδριγκτώνος 21, στην Κυψέλη. Ξεκίνησαν σήμερα με το φόρουμ “Πολιτισμός και Κοινωνικά Επιτεύγματα”, με την παρουσία του πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Φαρίντ Φερνάντες.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ, οι φίλοι του κινηματογράφου θα μπορέσουν να απολαύσουν προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ που έχουν διακριθεί τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε εδώ.

Εάν θέλει κάποιος να παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ για το  Εθνικό Σύστημα Ορχηστρών Νέων και Παίδων της Βενεζουέλας, προτείνουμε το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου EL SISTEMA, το οποίο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Εξάντα. 

 

 

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email