Στο ίδιο έργο, θεατές

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 16 Οκτωβρίου 2015

Όλα, λοιπόν, πήγαν όπως τα «θέλαμε». Το σχεδιασθέν «έγκλημα» ολοκληρώθηκε και με την υπογραφή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος μάλιστα, περιχαρής που άφησε χιλιάδες παιδιά χωρίς χώρο για άθληση και παιχνίδι ( και μετά ψηφίζει νόμους για τη βία ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού οι ίδιοι τη δημιουργούν ) έκανε και δηλώσεις….

Είπε ότι το θέμα τακτοποιήθηκε, μπήκε σε δρόμο που οδηγεί στην κατασκευή του γηπέδου, με τρόπο που ικανοποιεί την ΑΕΚ και την τοπική κοινωνία. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Μελισσανίδη δήλωσαν πως όλα εξελίχθηκαν ικανοποιητικά, και πως η θέση του Υπουργού, τους κάλυψε πλήρως, αφού υπάρχει κοινή αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων.

Δυστυχώς φίλοι μου, όπως έγραφα και στο χθεσινό μου σημείωμα, για το ίδιο θέμα, αλλά με άλλο σενάριο και πρωταγωνιστή, που φιλοξενήθηκε στον «Ημεροδρόμο», έχουμε μπλέξει με μια «δήθεν» αριστερή κυβέρνηση, που μας δουλεύει ψιλό γαζί, που κόβει συντάξεις αναπήρων, συντάξεις ανασφάλιστων ηλικιωμένων, επιδόματα απόρων. Σε μια χώρα με πεινασμένα παιδιά, που δεν έχει δασκάλους στα σχολεία.

Η Κυβέρνηση, λοιπόν, κουβεντιάζει με τον Μελισσανίδη και τους ανθρώπους του, για την κατασκευή γηπέδου της ΠΑΕ και όχι της ΑΕΚ, και με λεφτά του Δημοσίου.

Και μείς τι κάνουμε; Τίποτα, απλοί θεατές… Φοβάμαι, ότι, με το τέλος του έργου μήπως χειροκροτήσουμε. Καθόλου απίθανο έτσι που μας έχουνε αποβλακώσει…

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email