Στέλεχος των ναζί ο χρυσαυγίτης που συνελήφθη για την επίθεση

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 2 Απριλίου 2017

Ένα από τα ηγετικά στελέχη των ναζί της Χρυσής Αυγής είναι ο κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση στον 24χρονο φοιτητή, Αλέξιο Λάζαρη. 

Ήδη έχει καταγραφεί πως ο χρυσαυγίτης, Χρήστος Ζέρβας, στις 31 Δεκεμβρίου 2012 διορίστηκε για πρώτη φορά υπάλληλος στη Βουλή και ειδικότερα στο γραφείο του προέδρου Νίκου Μιχαλολιάκου, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, είναι υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Χ.Α. στην Αθήνα (efsyn – 1/4/2017). 

Σε σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας jailgoldendawn.com (Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος) σημειώνεται πως είναι ηγετικό στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης και συγκεκριμένα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής. 

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι «δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη». Μάλιστα παρουσιάζεται και βίντεο όπου ο Ζέρβας ανακοινώνεται από τον Κασιδιάρη ως «η ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αμπελόκηπους», σε εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» τον Μάη του 2014.

Σε δεύτερο βίντεο μιλά  ως γραμματέας στα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων (που λειτουργούν στα γραφεία της «Κεντρικής Διοίκησης» στη Μεσογείων). 

Τέλος, εμφανίζεται και συστήνεται ως «εσωτερική Ασφάλεια» των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο ντοκιμαντέρ της Angelique Kourounis «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση». Ακολουθούν τα τρία βίντεο. 

 

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email