Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ο αθλητισμός είναι ένας

Ο Επαγγελματικός αθλητισμός, ( κυρίως στα ομαδικά αθλήματα) είναι, από τα ισχυρότερα όπλα, στα χέρια, του μεγάλου κεφαλαίου. Χρησιμοποιείται, από..

Ο Επαγγελματικός αθλητισμός, ( κυρίως στα ομαδικά αθλήματα) είναι, από τα ισχυρότερα όπλα, στα χέρια, του μεγάλου κεφαλαίου.

Χρησιμοποιείται, από το καπιταλιστικό σύστημα, σε όλο τον κόσμο, για την μετάλλαξη, κυρίως, των νέων, από φιλάθλους, σε οπαδούς, με, ότι, αυτό συνεπάγεται.

Αυτό, συμφέρει πολλαπλά τους μεγαλοεπιχειρηματίες,  οι οποίοι χρησιμοποιούν την επιρροή, που αποκτούν μέσω των ομάδων που αγοράζουν, για τις επιχειρηματικές (εμφανείς και αφανείς) δραστηριότητες τους.

Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει «μεγαλοεπιχειρηματίας» και πως αυτός λειτουργεί στο σημερινό οικονομικό, πολιτικό σύστημα, αλλά και αθλητικό σύστημα. Πρόσφατο το παράδειγμα με τον Μαρινάκη, και το Δήμο Πειραιά.

Αυτός είναι ο ρόλος, του επαγγελματικού αθλητισμού: ¨Θέλουμε οπαδούς, και όχι φιλάθλους, για αυτό, δεν μάς χρειάζονται οι διαφορετικές απόψεις¨.

Πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη, ήταν μεγάλο σφάλμα, ότι, πληρώσαμε για να μπούμε στα τελικά.

Τι παράδειγμα δίνει αυτό, στα νέα παιδιά των Εθνικών ομάδων Παιδιών, Εφήβων, Νέων;

Για μένα, ο αθλητισμός είναι ένας, Ποδόσφαιρο, Στίβος , Μπάσκετ, Βόλευ, Τένις, κλπ. Αρκεί, το παιχνίδι, να είναι με ίσους όρους, γιατί ο αθλητισμός, είναι παιχνίδι και όχι επάγγελμα.

Για το λόγο αυτό, ο αθλητισμός, πρέπει να είναι υπόθεση, του Κράτους, και όχι των κ.κ. Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου ,Γιαννακόπουλου, Αγγελόπουλου, Μπέου κλπ.

Επειδή οι απόψεις μου, σχετικά με το ζήτημα αυτό, δημιούργησαν, κάποιες μικρές ελπίζω παρεξηγήσεις, έγραψα αυτό το μικρό διευκρινιστικό σημείωμα, για να γίνω πιο σαφής. 

Απόψεις