Ίδιοι!

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Σίμος Κεδίκογλου και η Σοφία Βούλτεψη χρησιμοποιούν τις ίδιες λέξεις όταν μιλούν για την πολιτική επιστράτευση. Τους παρουσιάζουμε χωρίς πολλά λόγια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανακοίνωσε την πολιτική επιστράτευση με την παρακάτω δήλωση:

«Όπως από την πρώτη ημέρα αυτής της άνευ συνδικαλιστικού αιτήματος και υποκινούμενης απεργίας είχε γνωστοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση, απόφαση της κυβέρνησης ήταν και παραμένει η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος.

Μετά την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, διατάσσοντας την άμεση διακοπή τους και εφόσον τα συνδικαλιστικά σωματεία δεν συμμορφώθηκαν προς τη δικαστική απόφαση, η κυβέρνηση προχωρά στο μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης των εργαζομένων και σε επίταξη των υπηρεσιών τους.

Στη δημοκρατία οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού όλων και το δημόσιο συμφέρον προέχει».

Ακριβώς από κάτω μπορείτε να ακούσετε δύο ανάλογες δηλώσεις κυβερνητικών εκπροσώπων, του Θεόδωρου Ρουσόπουλου και του Τηλέμαχου Χυτήρη. Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» έχει φροντίσει να τις «ενώσει».

 

Αμέσως μετά έχετε τη δυνατότητα να δείτε την ίδια επιχειρηματολογία από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.

 

Ίδιοι! Τα πρόσωπα αλλάζουν και οι δηλώσεις μένουν ίδιες, όταν πρόκειται να πούνε «αποφασίζουμε και διατάζουμε» την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας.

Υ.Γ: Μετά από όλα αυτά ας δούμε και τον Αντώνη Σαμαρά, για λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι, για να …γελάσουμε.

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email