Είναι αργά για… «δάκρυα»

Προβληματισμένη και ανήσυχη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση μετά την απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την εισαγωγή σειράς προϊόντων από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης  που συμμετέχουν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

«Εμείς, ως μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεπής στις κοινοτικές υποχρεώσεις, προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με όλες τις χώρες και προσπαθούμε να προστατεύσουμε την ελληνική αγροτική παραγωγή», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λίγους μήνες πριν ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος τώρα «ανησυχεί» για τους Ελληνες αγρότες και δηλώνει τις καλές προθέσεις της κυβέρνησης για τη Ρωσία, επισκέφθηκε το φλεγόμενο Κίεβο και έσφιξε το χέρι των φασιστών, νεοναζί, «υπουργών» της ουκρανικής «κυβέρνησης». Με την ιδιότητα, μάλιστα του προεδρεύοντος του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε, υποστήριξε ανεπιφύλακτα τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Βασιλικότερη του βασιλέως, η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο συμφώνησε, αλλά πρωτοστάτησε, τόσο στην Ε.Ε, όσο και στο ΝΑΤΟ, για τη δημιουργία του ψυχροπολεμικού κλίματος στην Ευρώπη. Συνεπής στη χατζηαβατική πολιτική έναντι των «συμμάχων», εταίρων και δανειστών, κατέστησε την Ελλάδα μέρος του προβλήματος και στόχο επομένως κάθε απάντησης της «άλλης πλευράς».

Τώρα είναι πολύ αργά για «ανησυχίες» και εκδήλωση «καλών προθέσεων». Μόνη της, η κυβέρνηση, διάλεξε με ποιόν θα πάει, ποιόν θα αφήσει και ποιος θα πληρώσει τη «νύφη».

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Ένα Σχόλιο - "Είναι αργά για… «δάκρυα»"

  1. […] ποιόν θα αφήσει και ποιος θα πληρώσει τη «νύφη». Από imerodromos #ssba img { padding: 10px; border: 0; } If you enjoyed this article, please consider […]

Άποστολή άρθρου μέσο Email