Και το «πάρτι» συνεχίζεται…

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 5 Οκτωβρίου 2015

Το «δούλεμα» καλά κρατεί 

Και το «πάρτι» συνεχίζεται, σε ακόμα ποιο εκκωφαντικούς ρυθμούς με πρωταγωνιστές, FIFA και UEFA, Μπλάτερ και Πλατινί.

Οι ελβετικές εισαγγελικές αρχές, άρχισαν ποινική έρευνα κατά του «απερχόμενου» Προέδρου της FIFA, με την υποψία εγκληματικής κακοδιαχείρισης και υπεξαίρεσης, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας, OAG.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 έγινε εξονυχιστική έρευνα από το OAG στο αρχηγείο της FIFA, από την οποία κατασχέθηκαν δεδομένα από το γραφείο του απερχόμενου Προέδρου.

Και το «πάρτι» συνεχίζεται με την παρέμβαση της Γαλλίας και της Βρετανίας, οι οποίες ζητάνε αδιάβλητους οργανισμούς ( αν είναι δυνατόν ), οι οποίοι θα διοργανώνουν αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και μεταρρυθμίσεις στη FIFA και όλα αυτά, μετά τη σύλληψη των επτά στελεχών της Ομοσπονδίας, και τις κατηγορίες για διαφθορά.

Τώρα, από την πλευρά της η Ρωσία, στηρίζει τον Σεπ Μπλάτερ, αφού πήρε κοτζάμ διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2018, παρά τις σοβαρές κατηγορίες που υπάρχουν σε ότι. αφορά την ανάθεση.

Τελικά αυτό το πανέμορφο, και λαϊκότερο Ολυμπιακό Άθλημα, διασύρεται με τον τρόπο που το διαχειρίζεται το μεγάλο κεφάλαιο, ( σκάνδαλα, οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος), χωρίς περιορισμούς, με όλα τα κτυπήματα ελεύθερα, αφού οι ίδιοι κάνουν τους ελέγχους και οι ίδιοι τιμωρούν «δήθεν» τους υπαλλήλους τους, όπως ο Μπλάτερ . Και ζήσαμε εμείς καλά , και αυτοί καλύτερα. Και το «δούλεμα» του κόσμου καλά κρατεί…

Οι «οικογένειες» 

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης της ομάδας τους «έσουραν τα εξ αμάξης» στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να μην ξεχνάνε, κυρίως οι νεαροί οπαδοί των δύο ομάδων, ότι το μίσος, πρέπει να αναμοχλεύεται, γιατί είναι στοιχείο του επαγγελματικού αθλητισμού. Είναι ο «πόλεμος» μεταξύ δύο μεγάλων Αθλητικών Επιχειρήσεων, στον οποίο επιτρέπονται «θεμιτά και αθέμιτα μέσα».

Το μίσος γεννάει τη βία και όλων των ειδών οι Επιχειρήσεις, με αντικειμενικό σκοπό το κέρδος, γεννάνε βία και μίσος. Δεν είναι προνόμιο μόνο του επαγγελματικού αθλητισμού, για αυτό τα μεγάλα αθλητικά σωματεία έχουν οργανώσει τους οπαδούς τους, τους ντοπάρουνε καταλλήλως, και τους χρησιμοποιούν.

Όταν λοιπόν, από τη μια, έχουμε την οικογένεια Αγγελόπουλου, από την άλλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου και όπου νάνε, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχουμε και τρίτο διεκδικητή την ΑΕΚ της οικογένειας Μελισσανίδη, καταλαβαίνει ο κάθε ένας τι έχει να γίνει…

Όταν μάλιστα απευθύνεσαι και σε ένα νεαρό κοινό, χωρίς αθλητική παιδεία. Βέβαια, ηθικοί αυτουργοί δεν υπάρχουν, αφού έτσι λειτουργεί το σύστημα παγκοσμίως.

 

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email