Τι λες ρε Παπαμιμίκο…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ Πολιτική • 25 Αυγούστου 2014

Ωραία τα είπε ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος στην εμφάνισή του στο mega. Σχολίασε την επικαιρότητα, μίλησε για τη στάση της ΝΔ στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, άρθρωσε τον πολιτικό του λόγο ως δημόσιο πρόσωπο. Θα περίμενε ωστόσο κανείς, και επειδή ακριβώς κατέχει υψηλό κομματικό αξίωμα ο Παπαμιμίκος να πει και μια κουβέντα για το πώς πάει η έρευνα του εισαγγελέα για μια υπόθεση που τον αφορά.

Όπως είχε γράψει ο ημεροδρόμος στις 3 Ιουλίου σε ρεπορτάζ με τίτλο
«Έρευνα του ΣΔΟΕ για τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα ΠαπαμιΜίΚΟ» ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά και Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ερευνάται από το  Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας  που διενεργείται για τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από  το Υπουργείο Εξωτερικών.

Περί αυτού, όπως για το ρεπορτάζ που μιλούσε για τον
« Γραμματέα της ΝΔ Παπαμιμίκος τη  ΜΚΟ και τις κορασίδες του Λυκείου Κορυτσάς» ο φέρελπις πολιτικός ποίησε τη νήσσαν (κοινώς έκανε το παγώνι).

Λαλίστατος κατά τα λοιπά, ο κύριος Παπαμιμίκος εμφανίζεται μεταξύ εκείνων που θεωρούν ότι  έχουν αποστολή να κυβερνούν και να μας σώζουν. Ωστόσο μέχρι τουλάχιστον να βγει το αποτέλεσμα της έρευνας η οποία τον αφορά  μήπως ο κύριος Παπαμιμίκος  καλό θα ήταν να αποφεύγει τα «πρώτα πλάνα»;

 

 

 

 

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email