Είναι μνημονιακή κυβέρνηση! Όλοι στους δρόμους!

Η κυβέρνηση αποφάσισε να περάσει στη Βουλή το τρίτο μνημόνιο μέσα στον Αύγουστο. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Χρήσιμο είναι να σημειωθεί η υποκρισία τους. Κάποιοι απ’ αυτούς που θα ψηφίσουν το μνημόνιο κάποτε έλεγαν για τα νομοσχέδια που περνάνε νύχτα, για τα νομοσχέδια που περνάνε στα θερινά τμήματα της Βουλής. Οι ίδιοι, τώρα, ανοίγουν τη Βουλή, για να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο.

Αυτή είναι η υποκρισία επί της διαδικασίας. Η ουσία είναι πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει τρίτο μνημόνιο, με μέτρα καταστροφής για το λαό. Σήμερα, που ψηφίζονται το μνημόνιο και τα μέτρα, να είμαστε στους δρόμους. Από αύριο η αντίσταση συνεχίζεται. Τα μέτρα δεν αφορούν άλλους. Αφορούν εμάς και τις οικογένειες μας. Δεν υπάρχει άλλοθι για την κυβέρνηση «πρώτη φορά Αριστερά». Να τελειώνει το παραμύθι. Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι Αριστερά. Είναι κυβέρνηση μνημονιακή που, χωρίς κανένα πρόβλημα, θέλει να περάσει μέτρα, που τσακίζουν το λαό, την επιβίωση του, τα δικαιώματα του. Είναι συνεχιστές των προηγούμενων. Όλοι στους δρόμους. Να μην τους αφήσουμε να εφαρμόσουν τα μέτρα. Να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα! Να διεκδικήσουμε τη ζωή μας! 

Ετικέττες: ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

2 Σχόλια - "Είναι μνημονιακή κυβέρνηση! Όλοι στους δρόμους!"

  1. Ο/Η Δημητρης λέει:

    η εικονα της χθεσινης μαζωξης τραγικη…..ο λαος στις θαλασσες ,οι ονειροπολοι στους δρομους …..Καληνυκτα Αδελφια!!!!!

  2. Ο/Η G.T. λέει:

    Πριν το δημοψηφισμα, αλλά και μετά απ’ αυτό, λέγαμε σύντροφοι ότι ο καθένας καλείται να υπερασπιστεί το δικό του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Να του δώσει εν πάσει περιπτώσει το νόημα που αυτός θέλει! Να το υπερασπιστεί με όποιο τρόπο νομίζει. Σήμερα, 13/08/2015, ημέρα συζήτησης και ψηφοφορίας στη βουλή του 3ου μνημονίου, στην Κέρκυρα, σ’ έναν νομό με ποσοστό του «νόμιμου» ΟΧΙ 71,23% δε βρέθηκε κανείς, ούτε κόμμα, ούτε συλλογικότητα, ούτε γενικώς και αφηρημένως υπερασπιστές του ΟΧΙ, που να βγήκαν με κάποιας μορφής διαμαρτυρία γι αυτό που μας φέρνει η «η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση». Η μοναδική συγκέντρωση και πορεία που έγινε ήταν από το ΠΑΜΕ! Από αυτούς τους θλιβερούς υπερασπιστές του «ανέφικτου» άλλου δρόμου! Απ’ τους αναχωρητές! απ’ αυτούς που πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα! Απ’ αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του σήμερα! Η μοναδική συγκέντρωση που έγινε στο νομό με το 71% του νόμιμου ΟΧΙ έγινε από τους υποστηρικτές του τριπλού ΟΧΙ!!! Απ’ αυτούς τους άθλιους που έχουν ξεγράψει την εργατική τάξη! Οι υπόλοιποι ήταν στο σπίτι, στον καναπέ, γιατί απο κει ξεκινάει η επανάσταση των σταδίων…..

Άποστολή άρθρου μέσο Email