«Ησυχία, τάξη και ασφάλεια»

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας είχαμε δύο χαρακτηριστικές εκδηλώσεις του πνεύματος: «Ησυχία, τάξη, ασφάλεια».

Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» ακύρωσε το αναγνωρισμένο δικαίωμα του φυλακισμένου Νίκου Ρωμανού να σπουδάζει, εν ονόματι του δικαιώματος της κοινωνίας να ζει «ήσυχη» και «ασφαλής» αφού ο «τρομοκράτης» δεν θα μπορεί να πηγαίνει στη σχολή του…

Την εικόνα συμπλήρωσαν τα ΜΑΤ με την επίθεση τους εναντίον των ατόμων με ειδικές ανάγκες, έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Έτσι διασφαλίστηκε και η «τάξη», η οποία είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ας αφήσουμε την ηθική διάσταση των γεγονότων, αφού στην πρώτη περίπτωση η απόφαση των δικαστών μοιάζει με θανατική ποινή για τον (εδώ και μέρες) απεργό πείνας Ρωμανό, ενώ η επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον ανθρώπων που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, μόνο ως κτηνωδία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το μήνυμα ήταν σαφές: «Τα κεφάλια μέσα»!

Οσο για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και τους άνδρες των ΜΑΤ, μόνο ένα έχουμε να πούμε: Τα λεφτά που παίρνουν (με τις αυξήσεις) πιάνουν…τόπο.

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Ένα Σχόλιο - "«Ησυχία, τάξη και ασφάλεια»"

  1. Ο/Η Αναστάσιος Καπράλος λέει:

    Σε όλες τις περιπτώσεις αυτοί δείχνουν πως συμπεριφέρονται και μεταχειρίζονται στην οικογένεια τους τα παιδιά τους, αν τύχει και κάνουν ένα λάθος ή γεννηθούν με κάποια ασθένεια. Τα ρίχνουν στο καιάδα του φασισμού. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕSS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άποστολή άρθρου μέσο Email