Ο ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ
«Ανατομία της σαπίλας του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού»

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτισμός • 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Γιάννος Περλέγκας, μίλησε για την παράσταση «Ο Αδαής και ο Παράφρων», στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου και του Μανώλη Κοττάκη, στο ραδιόφωνο Real fm.  

Το έργο του Αυστριακού συγγραφέα Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθεσία του Γιάννου Περλέγκα, συνεχίζεται με επιτυχία στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κι εκτός από τις επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις (Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου) θα παιχτεί μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου (Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου), λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι η σύντομη συνέντευξη του Γιάννου Περλέγκα με φωτογραφίες από την παράσταση, η οποία ξεκίνησε την πορεία της τον Μάρτιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου . Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα συνεχίσει το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη, στις προγραμματισμένες παραστάσεις, στο πλαίσιο των Δημητρίων,  1, 2 και 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αυλαία.

Συντελεστές

Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας, Σκηνοθεσία: Γιάννος Περλέγκας, Σκηνικά – Κοστούμια: Λουκία Χουλιάρα, Κίνηση:Δήμητρα Ευθυμιοπούλου, Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος, Βίντεο: Ιάσονας Αρβανιτάκης, Βοηθός σκηνοθέτη:Μάγδα Καφκούλα, Βοηθός σκηνογράφου: Γεωργία Μπούρα, Σχεδιασμός μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου, Σχεδιασμός κομμώσεων: Χρόνης Τζήμος, Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Τσούκας, Φωνητική διδασκαλία: Ευαγγελία Καρακατσάνη, Εκτέλεση μακιγιάζ: Ιωάννα Μπάκα, Φωτογραφίες παράστασης: Karol Jarek, Ιάσονας Αρβανιτάκης, Γιάννης Πρίφτης, Γραφιστική επιμέλεια: Αντώνης Λύρας, Επικοινωνία: Άννα Θεοδόση.

Διανομή

Βασίλισσα της Νύχτας: Ανθή Ευστρατιάδου, Κυρία Φάργκο/Σερβιτόρος Βίντερ: Γιάννης Καπελέρης, Πατέρας:Χρήστος Μαλάκης, Δόκτωρ: Γιάννος Περλέγκας .

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email