Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Όταν ο Μουρούτης έγινε φίλος της Βάλιας Παναγιωτίδου

  Οι μεγάλες φιλίες δεν είναι κατ΄ ανάγκην παλιές. Μπορεί να είναι πρόσφατες και να είναι ισχυρές. Να ένα παράδειγμα...

 

Οι μεγάλες φιλίες δεν είναι κατ΄ ανάγκην παλιές. Μπορεί να είναι πρόσφατες και να είναι ισχυρές. Να ένα παράδειγμα. Η κ. Βάλια Παναγιωτίδου έγινε φίλη στο Facebook μόλις στις 4 Φεβρουαρίου με τον τον κ. Γιώργο Μουρούτη, δηλαδή τον spin doctor του κ. Αντώνη Σαμαρά. Είχε την ευτυχία να μπει στον κύκλο ενός πολιτικού στελέχους που με την προπαγάνδα του «καζάντισε» τη ΝΔ στο εκλογικό 28% και εσχάτως στο δημοσκοπικό 17%.

Μετά την μεγάλη αυτή τύχη η κ. Βάλια έπεσε πασχαλιάτικα πάνω σε μιαν άλλη απροσδόκητη συγκυρία. Ταξιδεύοντας στην Αιδηψό βρέθηκε μπροστά στον «καβγά της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον βενζινά που αρνιόταν να της αλλάξει λάστιχο».

Φίλος μου, μαθηματικός, (συνυπολογίζοντας το διάστημα των 2,5 μηνών από τη «συμφιλίωση», τον πληθυσμό της Ελλάδας και τις χιλιομετρικές αποστάσεις) μου είπε πως οι πιθανότητες της κ. Παναγιωτίδου ήταν μία στα 17 δισεκατομμύρια. Εκτός αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα «τυχαιότητα» και εισάγουμε τη παράμετρο «σκοπιμότητα», οπότε οι πιθανότητες είναι 100 στις 100.

Ενισχυτικό πως πρόκειται περί σκοπιμότητας είναι και το γεγονός πως χθες 14 Απριλίου 2015 και περί ώραν 15.00΄ στο Facebook της κ. Παναγιωτίδου υπήρχε η αναγγελία για τη έναρξη φιλίας της με τον κ. Μουρούτη στις 4 Φεβρουαρίου. Στις 21.00΄ η αναγγελία είχε διαγραφεί για… ευνόητους λόγους.

1.

 

Όμως τα καταραμένα tablet έχουν μια κακή συνήθεια: Κρατάνε στο «Ιστορικό» τους τις σελίδες στις οποίες έχεις περιηγηθεί. Από κει προέρχεται και το ακόλουθο screenshot πριν το διαγράψει η κάτοχος του λογαριασμού.

2.

https://www.facebook.com/valia.panagiotidou?ref=ts&fref=ts&__nod

Τις ίδιες «κακές συνήθειες» έχουν και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης memory cards, φορητοί σκληροί δίσκοι κ.λ.π.

Φωτογραφίες και βίντεο δεν έχουν διαγραφεί

Επομένως οι φωτογραφίες και τα βίντεο της κ. Βάλιας δεν έχουν «σβηστεί». Στην αγορά και στο Internet κυκλοφορούν δεκάδες προγράμματα – επαγγελματικά ή δωρεάν – με τα οποία μπορούν να ανακτηθούν μέσα σε λίγες ώρες όλα τα δεδομένα που (νομίζει πως) έχουν διαγραφεί. Ας απευθυνθεί σε κάποιον στοιχειωδώς γνώστη της Πληροφορικής και ο «θησαυρός» της θα αποκαλυφθεί.

Μέχρι τότε η αναπαραγωγή του θέματος από τον όποιο δημοσιογράφο θα γίνεται εν γνώσει του πως πρόκειται για αναμετάδοση αναπόδεικτων ισχυρισμών.

Εκτός πια κι αν μιλάμε για σαπρόφυτα του στιλ iefimerida ή Πρώτο Ψέμα τα οποία είχαν πρωταγωνιστήσει και στην υπόθεση «Σαλόν ντε Μπρικολάζ με το μυστικό δείπνο Τσίπρα – Γιάννας – Λάτση». Και τα οποία παρέσυραν έναν κοινοβουλευτικό κολοσσό σαν τον Πάρι Κουκουλόπουλο να ισχυρίζεται από βήματος της Βουλής πως έχει τις φωτογραφίες. Με αποτέλεσμα σήμερα να ιδιωτεύει…

Απόψεις