Ήρεμα, σαν συζήτηση για καλοκαιρινές συνταγές!

Το κλίμα ηρεμίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελλάδας και των εκπροσώπων των δανειστών, κατά τη διάρκεια των τελευταίων διαπραγματεύσεων, περιγράφει σε ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

Πράγματι, το κλίμα ηρεμίας, μέχρι και τη χθεσινή συμφωνία, ήταν εντυπωσιακό! Ήρεμα και …όμορφα η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με τους εκπροσώπους των δανειστών, λες και δεν συζητούσαν μνημόνιο, αλλά για συνταγές για το καλοκαίρι! Πάνε και οι «τσαμπουκάδες», πάνε τα «περήφανα λόγια», πάνε όλα. Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν προέκυψε κάποιο ζήτημα, που να προκαλέσει την οργή της κυβέρνησης, προς τα έξω. Τα «αγκάθια» συζητιούνται μια χαρά.

Έτσι, μέσα Αυγούστου,  ανοίγει η Βουλή για να ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο! Έτσι, ήρεμα και απλά! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τις αποφάσεις της. Το θέμα είναι τι κάνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και όλοι εκείνοι που συνεχίζουν να καταστρέφονται  από την κρίση. Όλοι στους δρόμους, τώρα, με την ψήφιση του μνημονίου,  αλλά και μετά! Να τους χαλάσουμε την ηρεμία τους με τη φασαρία της διεκδίκησης!

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

4 Σχόλια - "Ήρεμα, σαν συζήτηση για καλοκαιρινές συνταγές!"

 1. Ο/Η ανδρεας ιωαννου λέει:

  Ξέχασα να σας πω : Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ! ! !

 2. Ο/Η ανδρεας ιωαννου λέει:

  Κύριοι, το παραπάνω σχόλιό μου είχε δύο στίχους του Γιάννη Ρίτσου από τα Λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας. Μάλλον δεν τυπώθηκαν εξ αιτίας πλημμελούς γνώσης μου περί τα ηλεκτρονικά. Τους ξαναγράφω με την ελπίδα ότι θα τυπωθούν : <>.-

 3. Ο/Η ανδρεας ιωαννου λέει:

  <>.
  Έχει κανένας αντίρρηση ; Εγώ πάντως δεν έχω καμμία κι’ ας μπήκα στα 74.-

 4. Ο/Η G.T. λέει:

  Αγαπητέ ημεροδρομε το ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ στο πρωτοσέλιδο, μην το ψάχνουμε

Άποστολή άρθρου μέσο Email