Ψέματα, ψέματα, ψέματα…

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 11 Σεπτεμβρίου 2015

Καλά που ήταν και το ΚΚΕ στη συζήτηση και κάθε τόσο μας επανέφερε στην πραγματικότητα.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα…

Είχα την αίσθηση ότι μου μιλούσαν κάποιοι ξένοι, άλλης εθνικότητας.

Κάποτε είχαμε τους προδότες, συνεργάτες των Γερμανών, σήμερα έχουμε τους προδότες συνεργάτες ( χωρίς κουκούλα ) της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Τότε οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους, μάζευαν τους αντιστασιακούς και τους «καθάριζαν» επί τόπου, σήμερα πάλι οι Γερμανοί, με τους προδότες συνεργάτες τους, ( τις Κυβερνήσεις των Κρατών μελλών της ΕΕ ) μας εξοντώνουν με ποιο μοντέρνους τρόπους ( αυτοκτονίες, φτώχεια, εξαθλίωση ).

Και είχαν το θράσος να βγουν δημόσια και να ζητήσουν την ψήφο από 1,5 εκατομμύρια ανέργους, 4,5 εκατομμύρια φτωχούς ( τρώμε στα συσσίτια ) και γύρω στο 1 εκατομμύριο παιδιά που δεν τρώνε σωστά.

Έχω τη γνώμη, σαν κομμουνιστής που είμαι από 6 ετών, ότι το ΚΚΕ, με την παρουσία του σε αυτή τη, στημένη χωρίς ουσία συζήτηση, «νομιμοποίησε» όλους αυτούς τους πουλημένους συνεργάτες των Γερμανών και των λοιπών κυβερνήσεων. Ο λαός έχει καταλάβει πια περί τίνος πρόκειται, ας σταθεί επιτέλους όρθιος, ας σταματήσει να περπατάει στα τέσσερα και να γλύφει τους «κώλους» των… βιαστών του.

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email