Πρωτάθλημα πολιτικής κωλοτούμπας

Τι τραβάμε με τις μπαγιάτικες ειδήσεις! Έχουμε τα προβλήματα μας κι έχουμε και την επιστροφή (πάλι) του Καρατζαφέρη, στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας! Συνταρακτικό «νέο»! Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης θα τα αφήσει όλα πίσω του και θα προσπαθήσει να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Δεν θα το διαλύσει, λένε, το ΛΑΟΣ, αλλά θα βοηθήσει, για να σωθεί η «παράταξη» και η χώρα!

Ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, ο Πλεύρης, η Τζαβέλλα (όλοι πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ), ο Ντινόπουλος και άλλοι, άνοιξαν τις πόρτες της ΝΔ στον Καρατζαφέρη. Μετά βγήκε ο Καρατζαφέρης κι έκανε τον δύσκολο, αλλά, επί της ουσίας, δεν αρνήθηκε την πρόταση. Στη συνέχεια γράφτηκε (π.χ στο «Βήμα») πως ετοιμάζεται ραντεβού με τον Σαμαρά τον Σεπτέμβρη! Ποιος ξέρει για πόσο θα ακούμε για αυτό το μεγάλο πολιτικό γεγονός, αν πραγματοποιηθεί…

Ωραία περνάνε αυτοί οι τύποι. Βρίζονται και μετά αγαπιούνται! Και τι να πει ο Σαμαράς; Να μιλήσει για πολιτική συνέπεια; Ο Σαμαράς κάποτε έλεγε ότι δεν θα επιστρέψει στη ΝΔ και τώρα είναι πρόεδρος της. Με αυτά και με αυτά θυμηθήκαμε και τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ούρλιαζαν για τις διαφορές τους. Το ξεπέρασαν και τα βρήκαν για το καλό μας!

Ας μην θυμηθούμε άλλα παραδείγματα από το πρωτάθλημα πολιτικής κωλοτούμπας, που το βαφτίζουν πολιτικό ρεαλισμό.

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email