Συναυλία για τα παιδιά της Κόμπανι, της Βόρειας Συρίας

10 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Γκάζι

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτισμός • 16 Αυγούστου 2014

Ο«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ»,ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα, διοργανώνει, στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, μια μεγάλη συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να λειτουργήσει και φέτος το σχολείο, στην Κόμπανι, στη Βόρεια Συρία. 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα, Ερωφίλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Λέκκας, Αντώνης Μιτζέλος, Σταμάτης Μορφονιός, Διονύσης Τσακνής, Διονύσης Καλαφάτης, Perseus Dream, Θανάσης Ζώης, Τάσος Σωτηράκης, Αννα Σαράντη. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ελένη Γερασιμίδου, Κάτια Γέρου, Δήμητρα Χατούπη. Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της UNESCO

«Η παρέα της Φλώρινας»

Σε ένα «πάντρεμα των τεχνών», στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιαστεί  έκθεση  με έργα των φοιτητών της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας της Φλώρινας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 11:00 – 13:00 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα της μεγάλης συναυλίας.

Προπώληση εισιτηρίων και πρόσβαση

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει 8€ και η πώληση 10€

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από το δίκτυο viva.gr και τους μεταπωλητές τους ( 11876 , public.gr , Παπασωτηρίου –Booksandmore  , Sevenspots , Ιανός , Reload )

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email