ΚΚΕ: Σήμερα το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Διεθνή • 24 Ιουλίου 2014

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της συνεχιζόμενης εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 το απόγευμα η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο σταθμό «Πανόρμου» του Μετρό. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία. Στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επιστολή της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ 

Επιστολή προς την Κάθριν Άστον,Ύπατη Εκπρόσωπο της Ένωσης για τις Εξωτερικές Σχέσεις και την Πολιτική Ασφάλειας, απέστειλε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Στην επιστολή, οι ευρωβουλευτές καταγγέλλουν το γεγονός ότι η ΕΕ και οι κυβερνήσεις των κρατών μελών της, συνεχίζουν την αναβάθμιση των σχέσεών τους με το Ισραήλ, σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο. Νομιμοποιούν το νέο ισραηλινό έγκλημα σε βάρος των Παλαιστινίων με την πολιτική των ίσων αποστάσεων που εκδηλώνεται για πολλοστή φορά, με χαρακτηριστικό τρόπο και με το απαράδεκτο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της 17ης Ιούλη.

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας απαιτεί:

  • Να ακυρωθεί αμέσως η Συμφωνία Σύνδεσης ΕΕ – Ισραήλ και το λεγόμενο «Σχέδιο Δράσης» με το Ισραήλ, στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας».

  • Να ακυρωθούν αμέσως όλες οι παρεπόμενες συμφωνίες οικονομικές – εμπορικές και στρατιωτικές της ΕΕ και των κρατών μελών της με το Ισραήλ.

Πηγή: 902.gr

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email