Κάτω τα χέρια σας, ναζιστές!

Τραμπουκισμοί κι επεισόδια από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – Χτύπησαν δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη»- Ανακοίνωση του ΚΚΕ

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 10 Μαρτίου 2016

Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής βγαίνουν από τις «σπηλιές» τους και αρχίζουν πάλι να εφαρμόζουν τις γνωστές πρακτικές τους, δημόσια. Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής συγκεντρώθηκε, από την αρχή, ομάδα τραμπούκων της Χρυσής Αυγής. Θέμα της συνεδρίασης ήταν το προσφυγικό. Όταν στο βήμα ανέβηκε ο επικεφαλής της παράταξης των ναζιστών, Ηλίας Παναγιώταρος, οι τραμπούκοι άρχισαν τις προκλήσεις, τις φωνές και τους προπηλακισμούς. Ο Παναγιώταρος έδωσε ένα ναζιστικό σόου. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χτύπησαν τον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη», Πέτρο Αναστασιάδη.

ΚΚΕ:«Η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο»

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σε ανακοίνωση του, αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τους νέους τραμπουκισμούς μελών και στελεχών, μπράβων της ΧΑ, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε.

Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους».   

Ετικέττες: , , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email