Καταδίκη για τη χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη για το μαχαίρωμα Αφγανού

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Κοινωνία • 10 Ιουλίου 2017

Έξι χρόνια μετά το μαχαίρωμα Αφγανού μετανάστη  στον Άγιο Παντελεήμονα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε σήμερα την υποψήφια βουλευτή της ναζιστικής οργάνωσης, Θέμιδα Σκορδέλη, σε τριετή φυλάκιση, για ηθική αυτουργία.

Ένοχοι κρίθηκαν για την πράξη αυτή και καταδικάστηκαν κατά συναυτουργία σε τριετή φυλάκιση και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, Γιάννης Λουκιανός και Γιώργος Μαρκουλάκης, για την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε σε κανέναν ελαφρυντικά και αποφάσισε την καταδικαστική ποινή των τριών ετών με αναστολή. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν ενοχή για όλους για επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος του μετανάστη και τετραετή φυλάκιση.

Πρόκειται για τη δεύτερη καταδίκη για τη χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη καθώς στις 19 Απριλίου 2017 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή από το Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την επίθεση σε βάρος των εκπροσώπων του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» και του επικεφαλής της Αλέκου Αλαβάνου, τον Οκτώβριο του 2010.

Πηγή: efsyn.gr 

Ετικέττες: , , ,

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email