Ξεδιάντροποι

Σε μια απροκάλυπτη κοροϊδία σε βάρος της κοινωνίας, επιδίδεται η κυβέρνηση με τις εξαγγελίες περί μείωσης των φορολογικών βαρών, «διορθώσεων» των αδικιών και δήθεν στροφής σε πιο φιλολαϊκές πολιτικές. Μέσα στο 2014 οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλλουν δώδεκα φόρους, συνολικού ύψους 11,87 δις ευρώ! Επιπλέον, περίπου 4 δις ευρώ φόρους καλούνται να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό της φοροαφαίμαξης στα 15,76 δισ. Ευρώ! Φόροι, με που με βάση τα επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού, είναι αυξημένοι κατά 1,7 δις ευρώ, σε σχέση με αντίστοιχους του 2013.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά γίνονται για πολλοστή φορά τα υποζύγια μιας βάρβαρης φορομπηχτικής πολιτικής. Μπροστά στη νέα επιδρομή, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ξεδιάντροπα τάζει ότι κάποτε στο μέλλον θα γίνει μια «σταδιακή» μείωση των φόρων…

Στην πραγματικότητα αυτό που θα συμβεί μέσα στους επόμενους έξη μήνες είναι ότι οι φορολογούμενοι και κυρίως οι μισθωτοί θα πληρώσουν φόρους που ισοδυναμούν με δύο «μνημόνια»!

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άποστολή άρθρου μέσο Email