Ενοχλεί η έκθεση γελοιογραφίας Sweet Europe

Ανακοίνωση της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 18 Μαΐου 2017

«Η έκθεση Sweet Europe δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μεγάλο debate.Ένα debate στο οποίο 57 γελοιογράφοι Βρετανοί και Ελληνες με διαφορετικές απόψεις και ιδεολογικές αφετηρίες, συζητούν μέσα από 156 σκίτσα για την Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως στην έκθεση συνυπάρχουν και «συνομιλούν» σκίτσα που απορρίπτουν την πολιτική της ΕΕ,μαζί με σκίτσα ενάντια στο Brexit και σε κάθε είδους…exit».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση της η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων σχετικά με κάποιες αντιδράσεις για την έκθεση Sweet Europe, που παρουσιάζεται στο Μετρό στο Σύνταγμα. 

Πρόκειται, σημειώνεται, για «ένα debate δημόσιο και ανοιχτό σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που μας έχουν ήδη τιμήσει με την παρουσία τους αφού πραγματοποιείται σε έναν από τους πλέον προσβάσιμους χώρους της Αθήνας, στον Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Είναι προφανές ότι ακόμα και η δυνατότητα, το δικαίωμα μας να κουβεντιάσουμε για το πως βλέπουμε την Ευρώπη ενοχλεί και μάλιστα πολύ. Αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν ταυτόχρονα και πανομοιότυπα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κατά τα άλλα πίνουν νερό στο όνομα του πλουραλισμού και της ελευθερίας του λόγου». 

Λεπτομέρειες για την έκθεση, η οποία διαρκεί μέχρι και την Κυριακή 21 Μαΐου, εδώ

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email