« Το ΟΧΙ του κ. Τσίπρα είναι ο Δούρειος Ίππος του ΝΑΙ»

Συνέντευξη του Νίκου Μπογιόπουλου στο ΣΠΟΡ FM

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 1 Ιουλίου 2015

Για τις τρέχουσες εξελίξεις και φυσικά για το δημοψήφισμα ο Νίκος Μπογιόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM ,  «ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ»  με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη. Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη. 

 

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Ένα Σχόλιο - "« Το ΟΧΙ του κ. Τσίπρα είναι ο Δούρειος Ίππος του ΝΑΙ»"

 1. Ο/Η Antonius Block λέει:

  ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
  12 Οκτωβρίου 1944 μέχρι 17 Οκτωβρίου 1944: Οι Γερμανοί έχουν φύγει, ο Παπανδρέου και οι Άγγλοι του δεν έχουν έρθει ακόμη. Για 6 μέρες κυρίαρχος της Αθήνας το ΕΑΜ. Θυμάστε τη συνέχεια?
  1 Ιουλίου 2015 μέχρι 6 Ιουλίου 2015: Οι Ελλάδα δεν έχει «πρόγραμμα» χρηματοδότησης και επόμενο «πρόγραμμα» δεν υπάρχει. Για 6 μέρες κυρίαρχος ο ΣΥΡΙΖΑ. Σας μοιάζει ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΟΧΙ στο χέρι, αυτή τη φορά (71 χρόνια μετά), θα διαμορφώσει διαφορετική συνέχεια?

  Ιούλιος 1947: Ιδρύεται η Επιτροπή Οικονονομικής Συνεργασίας για την Ευρώπη προκειμένου να διαχειρισθεί τους πόρους του σχεδίου Μάρσαλ. Πόροι που διατέθηκαν για την Ελλάδα: 350-400 εκατομμύρια δολάρια. Προϋπόθεση? Πλήρης εξαφάνιση της αριστεράς και απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας. Θυμάστε τη συνέχεια?
  Ιούλιος 2015: Ο Πρόεδρος της Κομισιόν δηλώνει ότι προβλέπονται 35 δις ευρώ για «ανάπτυξη» στην Ελλάδα. Προϋπόθεση? Ταπείνωση κάθε αριστεράς και περαιτέρω απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας. Σας μοιάζει ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΟΧΙ στο χέρι, αυτή τη φορά (68 χρόνια μετά), θα διαμορφώσει διαφορετική συνέχεια?

  1945-1949: Δίκες των δοσίλογων = Ελάχιστες καταδίκες, μηδαμινές εκτελέσεις. Θυμάστε τη συνέχεια?
  2010-2015: Δίκες την εποχή του μνημονίου = Κατασχέσεις, Πλειστηριασμοί, Νόμιμοι όλοι οι έκτακτοι φόροι, Νόμιμες οι περικοπές των συντάξεων. Σας μοιάζει ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΟΧΙ στο χέρι, αυτή τη φορά (70 χρόνια μετά), θα διαμορφώσει διαφορετική συνέχεια?

Άποστολή άρθρου μέσο Email