Διόρθωση

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 11 Δεκεμβρίου 2016

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή από την κυρία Ελένη Μαρτσούκου, Διευθύντρια Διπλωματικού Γραφείου Προέδρου Ένωσης Κεντρώων, για το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου, με τίτλο «Προς ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει πάτος; – Θα γίνετε και «πλυντήριο» των ναζί;;;!!!».

«Καλησπέρα κύριε Μπογιόπουλε,

Επειδή είστε ένας αξιόπιστος δημοσιογράφος που ελέγχετε τα στοιχεία που δημοσιεύετε, επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω ότι κανείς βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων δεν συμμετείχε στην επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Καστελόριζο και τη Ρω. Η Ένωση Κεντρώων μάλιστα εξέδωσε δελτίο τύπου διαψεύδοντας τις αναληθείς φήμες που κυκλοφορούσαν, επιπλέον  για λόγους αρχής είναι αντίθετη σε τέτοιες εφετζίδικες επιδείξεις ψευδο- πατριωτισμού.

Επειδή σε άρθρο σας (υπογράφει ο Ημεροδρόμος) υιοθετήσατε αυτή την ψευδή αναφορά περί συμμετοχής της Ένωσης Κεντρώων στο προαναφερόμενο ταξίδι του ΥΠΕΘΑ, σας παρακαλώ να δημοσιεύετε την αλήθεια ώστε να μην δίδονται στους αναγνώστες σας, οι οποίοι ακριβώς εκτιμούν πόσο φιλαλήθης είστε (συγκαταλέγομαι και η ίδια σ’ αυτούς θεωρώντας ότι η εντύπωσή μου αυτή είναι ακριβής), ψευδείς ειδήσεις και να μην καλλιεργούνται εντυπώσεις που αδικούν ένα δημοκρατικό κόμμα όπως η Ένωση Κεντρώων. Περιμένω την ενημέρωσή σας για τη δημοσίευση της διάψευσης. Σάς ευχαριστώ.

Στη διάθεσή σας,
Ελένη Μαρτσούκου
Διευθύντρια Διπλωματικού Γραφείου Προέδρου Ένωσης Κεντρώων». 

Απάντηση Νίκου Μπογιόπουλου: Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος μας. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Πέραν της παρούσας δημοσίευσης προχωρήσαμε σε σχετική διόρθωση και στο άρθρο.

Ετικέττες:

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email