Εγώ Χριστό και συ Αλλάχ …. Η διαλεκτική του διαφωτισμού στη δοκιμασία των σκοπιμοτήτων.

ΙΣΑΑΚ ΣΟΥΣΗΣ ΙΣΑΑΚ ΣΟΥΣΗΣ Απόψεις • 9 Ιανουαρίου 2015

H νέα χρονιά μπαίνει με οδυνηρό τρόπο. Οι Γάλλοι διανοούμενοι θανατώνονται με τα όπλα που τροφοδοτούν οι Γάλλοι κυβερνητικοί τα μεσανατολικά σχίσματα. Ας σεβαστούμε πραγματικά, το ασεβές πνεύμα αυτών των μαχητών της διαλεκτικής του διαφωτισμού με όπλο τη σάτιρα.

Γιατί είναι χοντρά αντιφατικό να στηλιτεύεις συνεχώς την ντόπια θρησκεία και εκκλησία και να εκλογικεύεις συνεχώς το Ισλάμ, να μη τολμάς να αναφερθείς με μια λέξη στα οπισθοδρομικά παρελκόμενα αυτής της θρησκευτικής κουλτούρας,  ενόσω πνέεις τα μένεα μάλιστα για τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους στην Ελλάδα, αλλά και υποστηρίζεις με θέρμη την ανέγερση τζαμιών στις πόλεις.
Ασφαλώς και κανείς με στοιχειώδη συγκρότηση σκέψης δεν ακολουθεί τους ρατσιστικούς, μισαλλόδοξους αφορισμούς των εθνικιστών και ακροδεξιών , ασφαλώς και δεν χρεώνεται το σύνολο των μουσουλμάνων πιστών ανάλογες φρίκες σαν την σημερινή.

Ας επιμείνουμε όμως στην αιτία που οδήγησε σε αποτρόπαιο θάνατο αυτούς τους μαχητικούς και διαφωτιστές διανοούμενους της ασεβούς σάτιρας . Είναι προφανής, σατίρισαν το Ισλάμ με τον ίδιο ρασιοναλιστικό τρόπο που καθημερινά αποδομείται από τους άθεους και άθρησκους τόσο ο θεσμός της εκκλησίας στην Ελλάδα αλλά και ο ίδιος ο Χριστιανισμός σαν αδιαχώριστα το ένα από το άλλο.
Οπότε προς τι το poltically correct ύφος που απολογείται εκ μέρους όλων των ισλαμιστών, γιατί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά , γιατί αυτό που καταλογίζεται, δεισιδαιμονίες και σκοταδισμός στους χριστιανούς πιστούς, γίνεται αυτόματα δικαίωμα στην διαφορετικότητα στην αντίληψη ορισμένων, όταν πρόκειται για μουσουλμάνους ;
Εκτός κι αν αυτή η αντίληψη μοιράζεται κάτι με αυτήν που προνοεί για προστατευόμενα είδη, αλλά δόξα τω Αλλάχ,  οι μουσουλμάνοι δεν είναι προς εξαφάνισην. 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email