Στον αγώνα που έρχεται…

Ελπίζουμε η τεράστια επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου να μην μετατραπεί τα επόμενα 24ώρα, σ΄ ένα ακόμα επεισόδιο του κυβερνητικού «Success story». Ευχόμαστε η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν χτες οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, να μην γίνει αφορμή για διθυράμβους περί της «ελληνικής ψυχής» και του «μεγαλείου της φυλής» που θρέφουν την προπαγάνδα εγκληματικών ναζιστικών μορφωμάτων.

Ευελπιστούμε ότι δεν θα αρχίσουν τις επόμενες ώρες, οι αναλύσεις και οι δηλώσεις, διάφορων αθλητικών «παραγόντων» και αξιωματούχων περί της «ποιότητας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί ότι πέτυχαν αυτά τα παιδιά στα γήπεδα της Βραζιλίας, δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που ζούμε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Οσοι μένουμε σε αυτό τον τόπο και αγαπάμε αυτό το άθλημα, γνωρίζουμε ότι …βιάζεται συστηματικά, από ανθρώπους που το χρησιμοποιούν σαν μέσο πλουτισμού, υπερπροβολής και «πίεσης» για τηδιεκπαιρέωση συμφερόντων, χωρίς να διστάζουν να στήνουν «παράγκες» και οπαδικούς στρατούς «χουλιγκάνων».

Πιστεύουμε, ότι όλοι «ζήσαμε» χτες μέσα από τους δέκτες των τηλεοράσεων μας, την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, συνειδητοποιήσαμε ότι η «μπάλα» όπως και η ζωή, θέλουν αγώνα, πάθος, εγρήγορση, δεν τους ταιριάζει η αδιαφορία. Μέχρι το επόμενο παιχνίδι, που ελπίζουμε να είναι νικηφόρο, μπορούμε να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, αλλά να μην ξεχάσουμε ότι γύρω μας παίρνονται σκληρές αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή και το μέλλον μας.

Ενας ακριβώς από τους λόγους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είναι το γεγονός, ότι ο ένας αγώνας διαδέχεται τον άλλον…

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email