Είναι ευκαιρία!

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 22 Δεκεμβρίου 2014

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «στις 16 Δεκεμβρίου, μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας, κ. Άρη Βασιλόπουλου με τον κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη, πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η πρωτοβουλία του ραντεβού, ανήκε στον πρόεδρο της ΑΕΚ, κατόπιν παρέμβασης υψηλόβαθμου στελέχους, του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα συζήτησης, ήταν τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν, τα ερασιτεχνικά αθλήματα του Συλλόγου. Κάποια προσπάθεια που έγινε, από την πλευρά του Δημάρχου, για συζήτηση σχετικά με το Γήπεδο, συνάντησε την άρνηση του κ. Ανατολιωτάκη, ο οποίος είπε ότι το θέμα αυτό το χειρίζεται ο κ. Μελισσανίδης».

Αν κατάλαβα καλά, ο κ. Ανατολιωτάκης, ζήτησε να δει τον κ. Δήμαρχο γιατί τα ερασιτεχνικά Ολυμπιακά Αθλήματα, που καλλιεργεί η ΑΕΚ, δεν έχουν «κεραμίδι» να βάλουν το κεφάλι τους. Ξεχνώντας προφανώς, ο κ. Πρόεδρος, ότι με βάση το Νόμο, αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, στο οποίο «παρανόμως» ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μελισσανίδης θέλει να κατασκευάσει, με χρήματα του Δημοσίου (δηλαδή ΔΙΚΑ ΜΑΣ), γήπεδο, για να στεγάσει την επιχείρηση του, δηλαδή την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η οποία (και αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να το καταλάβουν), δεν έχει απολύτως καμία σχέση, με την ερασιτεχνική ΑΕΚ, πέρα από το γεγονός ότι, δεν παράγει και αθλητισμό.

Αυτά τα γνωρίζει ο κ. Ανατολιωτάκης, όπως επίσης ο Δήμαρχος, και οι Δημότες. Τώρα, εάν ο κ. Μελισσανίδης, θέλει να στεγάσει την επιχείρηση του, ας αγοράσει οικόπεδο και ας κτίσει το δικό του Γήπεδο, όπως έχουν όλοι οι μεγάλοι Σύλλογοι στον κόσμο. Δόξα τω θεώ, τα λεφτά δεν του λείπουν. Λογικά λοιπόν θα έπρεπε, ο κ Ανατολιωτάκης, σε αυτή τη συνάντηση να προτείνει άλλα πράγματα στο Δήμαρχο.

Παραδείγματος χάριν, την απο κοινού κατασκευή ενός Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η περιοχή. Χιλιάδες παιδιά, σε καθημερινή βάση, θα πλημμύριζαν την περιοχή. Θα γινόταν το κέντρο Άθλησης, και Πολιτισμού και όχι το κέντρο μίας ακόμα στείρας Ποδοσφαιρικής Επιχείρησης, η οποία δεν θα παράγει αθλητισμό.

Έγινε ένα έγκλημα με την ΚΛΟΠΗ του Σταδίου Καραϊσκάκη, που στέρησε από χιλιάδες παιδιά τη χαρά της άθλησης, αλλά και του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τους τόσους πρωταθλητές. Και όλα αυτά, για τα προσωπικά συμφέροντα, χθες του Κόκκαλη, σήμερα του Μαρινάκη, αύριο κάποιου άλλου. Τα ίδια πάνε να γίνουν, και με τον Αλαφούζο, και το γήπεδο της Λεωφόρου, για το οποίο έχουμε ιδρώσει και ματώσει τις φανέλες μας χιλιάδες αθλητές όλων των αθλημάτων.

Είναι μοναδική ευκαιρία, και αυτό πρέπει να το δει σοβαρά η Περιφέρεια.

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email